Παροχές

Διατροφή
Το σχολείο μας προσφέρει πλήρες πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Το διατροφικό πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή και καλύπτει τις ειδικές ανάγκες κάθε παιδιού και ηλικιακής ομάδας.

Περιορίσαμε το αλάτι στο ελάχιστο, αντικαταστήσαμε τη ζάχαρη με μέλι ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ προτιμούμε το λιγότερο επεξεργασμένο αλεύρι ολικής άλεσης αντί του λευκού αλευριού.

Το μενού περιλαμβάνει κρέας/κοτόπουλο/ψάρι/λαδερά/όσπρια σε διάφορους συνδυασμούς π.χ. με πατάτες, γιουβέτσι, με ζυμαρικά, σούπα. Το πρωινό περιέχει φρέσκα φρούτα και το μεσημεριανό συνοδεύεται με φρεσκοκομμένη σαλάτα και φρούτα εποχής. Όλα τα υλικά είναι φρέσκα, άριστης ποιότητας και προετοιμάζονται καθημερινά από εξειδικευμένο προσωπικό στην κουζίνα μας.

Μέσω του προγράμματος διατροφής φροντίζουμε επίσης να εμπλουτίζεται στο σχολείο η παλέτα των γεύσεων που αναγνωρίζουν και εκτιμούν τα παιδιά. Συχνά μαγειρεύουμε "εθνικά" πιάτα από χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Το διαιτολόγιο διαμορφώνεται από διατροφολόγο και ελέγχεται από την παιδίατρο μας.

Παιδίατρος
Η παιδίατρος μας Λένα Τσάπαλη, παρακολουθεί τα παιδιά 2 φορές το μήνα και εκδίδουμε ατομικές κάρτες υγείας που υπογράφονται.
Θεατρική Σκηνή
Τα παιδιά συμμετέχουν σε δύο γιορτές (Χριστούγεννα - Καλοκαίρι) και δημιουργούν θεατρικές παραστάσεις σε θέατρο, που μπορούν οι γονείς να παρακολουθήσουν.
Συμβουλευτική Ψυχολογία - Σχολή Γονέων
Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα μία φορά το μήνα, να συμμετέχουν στην ομάδα της ψυχολόγου Λυδίας Κολλάρου με θέματα που αφορούν τη σύγχρονη οικογένεια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς με τα παιδιά. Οι συναντήσεις έχουν τη μορφή ομάδας γονέων.

Τέλος, μπορούν να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών από τις δασκάλες του σχολείου.